logo mekonomen bilverksad
Logga Holmax

Om oss

Holmax Bilverkstad är ett nygammalt företag. Gammalt för att det grundades 1963 men nytt för oss sedan sommaren 2020. Nu drivs Holmax bilverkstad, nu mera en Mekonomen-verkstad av oss, systrarna Engström samt vår kusin Thomas. Vi har alla tre sedan gammalt bilsport i blodet, när vi inte servar era bilar så skruvar vi på våra egna. 

Vi brinner för kundservice och strävar alltid efter att få nöjda kunder, långsiktigt återkommande kunder. Därför utför vi alltid vårt arbete med högsta kvalitét och noggrannhet. Vi ser alltid till att ha en bra kunddialog med er längst vägen, vi vill att du ska få en så bra upplevelse hos oss som möjligt. 

Hos oss kan du serva alla typer av bilar, till våren kan vi även serva din elbil. När du väljer att serva din bil hos oss så får du självklart en stämpel i din servicebok. Nämnde vi att vi har prisgaranti? Hos oss får man alltid det lägsta priset! 

Välkommen att boka din bilservice eller boka däckhotell hos oss på Holmax bilverkstad – Din bilverkstad i Hallstahammar.

Har du frågor? Ring oss på 0220-126 45.

 

”Vårt mål är att utöka verkstaden och bli den bästa bilverkstaden i Hallstahammar!” 

Vilka är vi som jobbar på Holmax bilverkstad?

Porträtt på kvinna

Alexandra Engström

Kundmottagare och delägare

Har drömt sedan barnsben om att ha en bilverkstad. Eftersom att jag och Amanda hade ett dragracingteam ihop, så känns det kul att kunna uppfylla ännu en dröm tillsammans. Företagande ligger mig varmt om hjärtat och jag har varit egen sedan 2016.

Porträtt på en man med glasögon

Thomas Lövsund

Biltekniker och delägare

Porträtt på en kvinna med glasögon och långt hår

Amanda Engström

Biltekniker