Autoexperten bilverkstad i Hallstahammar

Felsökning av bil

Vi på Autoexperten i Hallstahammar hjälper dig att felsöka din bil och reparera felen. Våra mekaniker är erfarna och kan allt om felsökning och reparation av din bil. Boka tid för felsökning hos oss så hjälper vi dig!

Autoexperten bilverkstad i Hallstahammar

Så fungerar felsökning

Vid en felsökning kan våra mekaniker felsöka din bil med hjälp av en diagnosutrustning som kontrollerar eventuella felkoder. En felsökning underlättar och för våra mekaniker då felet antingen lokaliseras direkt eller ger mekanikern förståelse om vad felet kan vara och var man ska börja leta.

Vissa problem är enklare än andra att upptäcka. Om du som bilägare misstänker att någonting är fel på din bil är det en god idé att prata med oss på Autoexperten och boka in en tid för felsökning så fort som möjligt.

Priser & Betalning

Felsökningen debiteras per timme. Du som kund betalar för tiden vi lagt på din bil, om felsökningen överstiger 1h kommer vi kontakta dig för ett godkännande att fortsätta felsökningen.

Boka tid för däckbyte hos Holmax Bilverkstad, Autoexperten i Hallstahammar.

Du har möjlighet att dela upp betalningen i upp till 24 månader räntefritt. Läs mer om Autoexperten-kortet här.

3 års funktionsgaranti på reservdelar. Vår verkstad använder bara bildelar från Autoexperten vid bilservice. Bildelarna uppfyller EUs förordning (1400/2002/EG), vilket betyder att bildelarna motsvarar original kvalitet och vi kan därför lämna 3 års funktionsgaranti. Vi uppfyller EU:s direktiv och bilens nybilsgaranti gäller. Du kan känna dig trygg i att din bils nybilsgaranti gäller även när du servat den hos oss på Autoexperten. Vi följer biltillverkarens rekommendationer samt använder reservdelar som motsvarar originalkvalitet. 

Kontakta oss för mer information eller boka tid för felsökning